Majku do të ‘tranohet’, Majlinda sapo na prezantoi me mashkullin që ia ka marrë zemrës

Majlinda Zeka po vazhdon të jetë një emër tejet i përfolur në publik.

U bë e njohur fillimisht si e dashur e reperit të mirënjohur, Majkut, me të cilin ka edhe një djalë.

Majlinda është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj plot stil dhe gjithmonë shumë tërheqëse.

Përmes fotografisë së fundit, ajo ka treguar se ka dalë me djalin e saj, dashurinë e vërtetë.