E ëmbël, e bukur e me sy blu, kaq e bukur paska qenë Gresa Hoti kur ka qenë e vogël

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother.

Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin.

Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë.

Sot Gresa ka publikuar një foto nga koha e fëmijërisë dhe shihet se paska qenë një fëmijë shumë i bukur.