Luizi kësaj femre i thotë divë bukurie, nuk është Kiara dhe do të xhelozojë shumë

Nuk është Kiara/ Për Luizin ka vetëm një divë bukurie shqiptare dhe ajo është…

Për Luiz Ejllin diva e bukurisë shqiptare ka qenë dhe do të mbetet Valbona Selimllari.

Sot këngëtari ka postuar një foto me Valbonën dhe krahas postimit ka shkruar “Me divën e bukurisë”.

Foton e ka ripostuar edhe Valbona duke shprehur kështu mirënjohjen për artistin.