Lola e Dautit bëhet gati për të dalë, është veshur e rregulluar si një zonjë e vërtetë

Lola Haradinaj është një emër tejet i përfolur në mediet rozë.

Ajo është gruaja e politikanit të mirënjohur, Daut Haradinajt.

Lola është shumë aktive në rrjete sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Në fotografinë e fundit ajo shihet se është bërë gati për të dalë dhe po duket tejet bukur.