Besiana e Shkurte Fejzës s’do t’ia di për temperaturat e ulëta, del jashtë e veshur me miniq

Besiana Behluli është vajza e këngëtarës së njohur të muzikës popullore, Shkurte Fejzës.

Ajo u bë e njohur edhe si motra e Gresës.

Tani Besiana ka një numër të konsiderueshëm ndjekësish në Instagram ku është shumë aktive

Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me një fustan të shkurtër dhe po duket tejet bukur.