Luana Vjollca një grua shumë me fat, ka marrë dhurata për një ditë sa dikush që merr për një vit

Luana Vjollca është moderatore dhe këngëtare shumë e njohur dhe e dashur për publikun.

Ajo është shumë punëtore dhe këtë e tregon vazhdimisht.

Aktive është shumë edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Në fotografinë e fundit ajo shihet se për një ditë ka marrë shumë dhurata.