Kaltrina Selimi rishfaqet në skenë, po duket si ‘rrush’ në paraqitjen e fundit

Këngëtarja e njohur, Kaltrina Selimi, gjithmonë veçohet për thjeshtësinë që e ka, këtë ajo e ka dëshmuar edhe në ditën e dasmës së saj.

Në vitin 2012 Kaltrina i ka dhënë fund beqarisë, duke e kurorëzuar dashurinë e saj me martesë me Driton Stubllen.

Ajo pas martesës ka vazhduar të jetë shumë aktive në muzikë, duke realizuar disa projekte muzikore.

Në fotografinë e fundit ajo është shfaqur e veshur me një fustan të gjatë e të hapur dhe po duket tejet bukur.