Reja e Nexhat Dacit kujton burrin e ndjerë, do t’ua këpusë shpirtin me këto fjalë nga thellësia e zemrës

Si pasojë e rënies së një orteku në Brezovicë ndërroi jetë ish-zëvendësministri i Diasporës, Arian Daci.

Ai ishte djali i vetëm i akademikut, Nexhat Dacit.

Ariani la pas vetës dy djemtë dhe gruan, e cila vazhdon ta kujtojë atë.

Ajo përmes postimit të fundit ka thënë se po i mungon shumë Ariani.