I njohët në Big Brother VIP Kosova, por s’do ta besoni si dukeshin më herët Iliriana dhe Adri

Iliriana dhe Adri janë çifti i vetëm i këtij sezoni në Big Brother VIP Kosova.

Ata janë të qetë dhe gjithmonë mendojnë mirë para se të flasin.

Por, jo gjithmonë kanë qenë kaq të njohur e të dashur për publikun.

Ata para se të futeshin në BBVK kanë qenë shumë më ndryshe, madje Iliriana ka pasur edhe ngjyrë tjetër të flokëve.