Humbi shumë kilogramë, Edi Furrën nuk do ta njihni me pamjen e re

Edi Furra bëhet ‘ashtë e lëkurë’, ndryshimi është i pabesueshëm

Këngëtari i mirënjohur nga Gjakova, Edi Furra, konsiderohet një nga më të kërkuarit e muzikës popullore.

Edi, ka pasur një verë aktive dhe më në fund ka gjetur pak kohë për pushime, të cilat po i kalon me më të dashurit.

Ajo që bije në sy, është fiziku i ri i këngëtarit, që po ndryshon përditë e më shumë.

Edi po dobësohet dhe kjo është e dukshme. Siç merret vesh, këngëtari është në një regjim të ri dietik.