Gresa ia bën një ‘diss’ të madh Andit, shfaqet krah për krahë me shokun e tij të ngushtë

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother.

Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin.

Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë.

E në fotografinë e fundit, Gresa është shfaqur me Stresin, i cili kishte raporte të mira edhe me Andin.