E veshur e tëra me lëkurë, Blerona Zeqiri e ‘tranoi’ krejt publikun me pamjen atraktive

Blerona Zeqiri, është njëra nga prezantueset më të komentuara të momentit.

Që në fëmijërinë e hershme, ajo ka nisur këtë profesion, së pari në radio e më pas u kyç në televizion.

Publiku e pranoi mirë atë, pasi shumë shpejtë u bë njëra nga figurat kryesore të emisionit që ajo vendosi ta udhëheqë.

Në fotografinë e fundit ajo shihet e veshur me lëkurë dhe po duket tejet atraktive.