Festa Qoqaj shkrihet e tëra nga ky gjest i të dashurit të saj

I dashuri bënë xhiro me motorr qenit të saj, Festa shkrihet e tëra.

Festa Qoqaj është një nga vajzat shqiptare më të famshme në Instagram.

Ajo, e ka ndërtuar profilin e saj përmes reklamave, postimeve duke u bërë gati për të dalë dhe sigurisht duke shfaqur hiret e saj.

Festen tashmë e njohin të gjithë, madje ja njohin edhe të dashurin, Bonartin dhe qenin e saj simpatik që quhet Snowi.