Fero zbulon si e ka marrëdhënien me të bijën

Pas ndarjes nga Arbenita, Fero zbulon si e ka marrëdhënien me të bijën.

Ndonse Arbenita dhe Fero janë të ndarë, duket se e bija pa frikë shpreh dashurinë ndaj të atit.

Ai ka publikuar një video teksa e vogla thotë se do më shumë babin.

“Kë do më shumë Nina?”- pyetet ajo, e cila thotë disa herë babin.