Egzona e Learta bashkë në festë, janë veshur njëjtë dhe po duken si motra

Nusja e famshme e estradës, Egzona Muqiqi është gjithmonë në qendër të vëmendjes, sidomos për pamjen e saj.

Ajo është gruaja e këngëtarit të njohur, Albatrit Muqiqit, me të cilin ka një jetë shumë të lumtur.

Egzona është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Në fotografinë e fundit ka treguar se është në të njëjtën festë me Leartën dhe të dyja janë veshur me të bardha.