Edona iu lë emra të kafshëve banorëve të Big Brotherit, vetës ia lë emrin më interesant

 

Banorja e preferuar e publikut, Edona James i’u ka lënë emra të kafshëve banorëve të shtëpisë, poashtu edhe vetes.

“Unë jam krokodil, unë i’u ha”, ka thënë Edona.

Ndërsa Lindën e quajti “arushë”, Brikendën “kangur”, e Metin e quajti “gorillë” dhe “papagall”.