Blero rrëfehet për të dashurën: “Unë s’kisha ditë çka është…”

“Nëse kam mendu që kam deshtë më herët, unë s’kisha ditë çka është…”, Blero rrëfehet për të dashurën.

Blero është rrëfyer për herë të parë rreth të dashurës së tij.

Gjatë një bisede që ai pati me Azemin, ai tha se ka qëndruar për ditë të tëra në hotel me të.

“Me një shpirt ose je ose s’je, e me të e kam pasur prej sekondës që e kam pa, si më ka prek. 45 vjet, e kam pa, hej, dhe nëse kam mendu që kam deshtë më herët, unë s’kisha ditë çka është…”, tha Blero.

Më tej, ai i tha Azemit se është duke vuajtur për të pasi s’ia ka dëgjuar zërin tash e nëntë ditë.