E keni parë vetëm vajzën e saj, por është kohë të njiheni me dy djemtë e Violetës

Violetë Kukaj, këngëtarja e mirënjohur kosovare, yll i muzikës popullore, sot prezente në Festivalin e Këngë në RTSH.

Kjo pasi që djali i Violetë Kukaj para disa muaj është pranuar me këngën “Çmendur” i cila do të interpretoj live sot.

Violeta ka publikuar një foto bashkë më djemtë e saj Enis dhe Malin pak para performancës së tij së djeshme në Festivalin e Këngës në “RTSH”.