E harroi përfundimisht Norën, Robert Berisha njofton se po bëhet sërish dhëndër

Robert Berisha, është një figurë shumë e dashur për publikun.

Lidhja e tij me këngëtaren e njohur, Nora Istrefi, bëri bujë të madhe duke u bërë pothuajse pjesë e çdo lajmi.

Ani pse ata u martuan e patën një jetë të lumtur, dashuria e tyre nuk zgjati shumë dhe u ndanë.

Por, Roberti duket se tashmë ka vendosur t’i jap drejtim të ri jetës së tij, pasi në fotografinë e fundit po duket me veshjen e një dhëndri.