Skandal në Big Brother Vip Kosova: Buci ia prek të pasmet Santianës, ky është reagimi i saj

Santiana dhe Buci janë dy nga banorët më të afërt me njëri tjetrin brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Ata e konsiderojnë njëri tjetrin miq por në video dhe pamje brenda shtëpisë nuk duken të tillë.

Në një pamje të publikuar, Buci shihet duke prekur të pasmet e Santianës dhe ajo vendosi të mos reagoj për këtë.

Santiana dy prajme më parë ka treguar për të dashurin e saj jashtë shtëpisë i cili i ka dërguar edhe një buqetë me lule.