Del e vërteta e Adrit, nuk është ky emri i tij i vërtetë, por është Kadri

Adri Rogaqi së bashku me të fejuarën e tij Ilirianën janë bërë pjesë e Big Brother Vip Kosova 2, tash e një muaj.

Duke pasur parasysh se vëmendja është shumë e madhe për ta, nëpër rrjet po qarkullojnë lajme nga më të ndryshmet.

Në rrjet janë ngritur pikëpyetjet nëse emri i vërtetë i Adrit është Adri, sepse nga publikimet e Covereve, kohë më parë në Youtube, shihet se ka një emër tjetër; Kadri Rogaqi.

Kujtojmë që Adri apo Kadria dhe Iliriana kanë qenë në nominim javën e kaluar, por çifti arriti t’i shpëtojë nominimit të parë.