Bora Zemani i bjen festat e fundvitit më shpejtë se që duhet, kaq herët e ka stolisur bredhin

Bora Zemani është njëra ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo me çdo postim të saj e merr vëmendjen e ndjekësve të saj.

Bora Zemani është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Përmes fotografisë së fundit, ajo ka treguar se e ka rregulluar shtëpinë për festat e fundvitit.