Blero: Këtë rrugëtim do ta çoj deri në fund

Blero ka zhvilluarë një bisedë me banorët, ai tha se “e ndjej shpirtërisht, isha duke biseduarë edhe mbrëmë me Monikën që këtë rrugëtim do e qoj deri në fund”.

Monika iu përgjigj duke i thënë se “secili e mendon këtë”.

Edhe Ganiu i tha se “shpresojmë dhe më pelqen vullneti”.