“Ai është më i shkurtë, por…”, Vesa i flet Albës për Blerandon

Vesa dhe Alba kanë biseduar edhe për pëlqimet e tyre brenda shtëpisë.

“Mua më pëlqen Blerando si tip por është i shkurtë, e unë jam më e gjatë, nuk është për mua”, është shprehur Vesa.