Albatrit Muçiqi ndryshon komplet, vështirë se njihet

Është e zakonshme që këngëtarët femra të ndryshojnë shumë, aq sa të mos njihen.

Por, tashmë edhe meshkujt e estrades po bëjnë ndryshime të theksuara në imazh dhe paraqitjen e jashtme.

Shumë ka ndryshuar edhe Albatrit Muçiqi, i cili dikur i kishte disa kilogram më shumë e dukej më ndryshe.

Siç mund ta shihni, këngëtari më nuk duket njësoj.