Zenun Hysa nga Kaçaniku vuan nga epilepsia, kërkon ndihmë për t’i mbuluar shpenzimet mjekësore

Zenun Hysa nga Stagova e Kaçanikut vuan nga sëmundja e epilepsisë dhe ka nevojë për trajtim mjekësor.

Familja kanë deklaruar se duhet për ndihmë nga të gjithë ata që kanë mundësi për t’ia siguruar ilaqet e nevojshme, pasiqë janë në vështirësi financiare dhe nuk po ia dalin t’i sigurojnë as paratë për ekzaminimet dhe mediakamentet e nevojshme.

Numri kontaktues: +383 44 851 156
Numri i llogarisë bankare:
Raiffeisen Bank: 1504001008528570