Kaderi dhe Lumbardhi i japin fund lidhjes, e heqin njëri-tjetrin nga çdo rrjet social

Kader dhe Lumbardhi nisën romancën e tyre gjatë qëndrimit në Big Brother VIP Kosova.

Por kur dukej se gjithçka po shkonte si më së miri, e papritura ka ndodhur mes Lumit dhe Kaderit.

Çifti më nuk ndjek njëri-tjetrin në rrjete sociale dhe madje kanë fshirë fotot e përbashkëta në Instagram.

Është vetëm krizë mes çiftit, apo kanë ndarë rrugët përfundimisht, mbetet ta kuptojmë në vijim.