Edona dhe Buci thyejnë akullin në Big Brother, shkëmbejnë puthje pasionante me njëri-tjetrin

Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Edona James ka bërë diçka që askush nuk do ta kishte çuar në mend.

Derisa Buci po ngacmonte Lumbardhin dhe Kaderin se nëse ata dalin më pak të preferuar, do t’ia lënë fajin që nuk po puthen mirë, Edona ka thënë se ajo mundet edhe ta puth Bucin.

E banorët e tjerë e kanë inkurajuar atë që ta bëjë këtë gjë.