Avdyl Mziu vdiq nga dy ditë para Bajramit, vajzat binjake përlotin me fjalët rrënqethëse për të

Avdyl Mziu është këngëtari i cili ndërroi jetë pas një sëmundje të shkurtër.

E janë edhe vajzat binjake, motrat Ismajli, të cilat shprehen ngushëllime për kolegun e tyre.

“Me pikëllim të thellë pranuam lajmin për vdekjen e kolegut tonë Avdyl Mziu, shprehim ngushëllime të përzemërta familjes dhe të gjithë shoqërisë, u prehtë në paqe shpirti i tij”, kanë shkruar ato.