Zbuloi ‘zogun’ dhe askush nuk e vërejti, bëhet viral pozicioni i uljes së Linda Halimit në ‘Prime’

Pozicioni i uljes së Linda Halimit bëhet viral.

Linda Halimi është bërë pjesë e “BBVK”, duke ngjallur shumë reagime.

Këngëtarja me zërin e fuqishëm dhe jetën private mjaftë të përfolur, gjatë kësaj periudhe është vendosur disa herë në qendër të vëmendjes.

Sot, Linda po e akuzon Ganiun për ngacmim seksual, nesër kush e di për çfarë flet.

Ndërkohë mënyra se si është ulur në prime, po shkon viral.