Xhuli prezanton shtëpinë e saj, shikojeni sa bukur e ka zbukuruar për festat e fundvitit

Brenda shtëpisë së Xhulit, shikojeni sa bukur e ka zbukuruar për festat e fundvitit.

Xhuliana Nura njihet si një nga vajzat kosovare që bën një jetë mjaftë lukzose.

Ajo ka treguar se ka shtëpia në shumë vende të botës.

Një nga shtëpitë e saj ajo vendosi ta zbukuroj për fundvit.

Xhuli ndau disa pamje ku shihet pema e fundvitit, dhe pranë saj një tufë me lule.