Vjen sërish zarf i zi në shtëpi, dënohen rëndë banorët e Big Brother VIP Albania

Një zarf ka mbërritur pasditen e sotme në ambientet e shtëpisë së ‘BBV3’.

I lexuar nga Juli, në brendësi të tij flitej për shpërdorimin e ushqimeve që konkurrentët kanë bërë gjatë qëndrimit të tyre brenda shtëpisë.

Për këtë arsye Vëllai i Madh ka dënuar banorët.

Produksioni ka bllokuar çdo frigorifer ku në dispozicion do të jenë vetëm disa ushqime bazike, deri në një njoftim të dytë, kur konkurrentët të kuptojnë rëndësinë e ushqimit dhe të mos e bëjnë atë pjesë të lojës së tyre pasi shumë herë banorët shfaqen duke sulmuar njëri-tjetrin me ushqime.