Vjen një reagim nga Mërgim Berisha pas daljes së Vesës nga BBVK

Vesa Vllasaliu, ish banorja e BBVK , me të rrëfyer historinë e tradhëtisë së të fejuarit të saj Mërgimit, e bëri atë po aq të përfolur sa veten e saj.

Pra Mërgimi me hyrjen e Vesës në BBVK u përmend pothuajse çdo ditë nga mediat kosovare.

Që prej momentit kur Vesa rrëfeu historinë e plotë , pra versionin e saj të lidhjes së dashurisë, Mërgimi u ‘zhduk’ nga rrjetet sociale.

E vetmja që postonte dhe ishte aktive në rrjete sociale ishte bashkëshortja e tashme e Mërgimit dhe ish shoqja e Vesës , Edona.

E prime e kaluar Vesa u eleminua nga shtëpia e BBVK , e me daljes e saj duket sikur Mërgimi ‘u shlirua’ dhe nuk ndihet më në ethe.

Sot gjatë ditës ai postoi një foto krahë bashkëshortës së tij Edonës.

Veprim ky i cili po duket tendencioz ndaj Vesës, e cila tashmë mund të shoh çdo veprim të Mërgimit.