Bora dhe Donaldi harrojnë se i njeh e gjithë shqiptaria, publikojnë momente intime me njëri-tjetrin

Çifti shumë i përfolur Donald dhe Bora janë tejet aktiv në mediat sociale.

Donaldi së fundi ka publikuar disa momente romantike me Boren, ku shihen të lumtur paranë njëri tjetrit.

Kujtojmë se çifti edhe pak ditë do të publikojnë filmin e tyre qe titullohet “5 herë jo”.