Vjehrrin e saj e shkeli vetura dhe e bëri për spital, ky ishte reagimi i rejës së Shkurte Fejzës

Reja e këngëtares së njohur kosovare, Shkurte Fejzës që nga viti i kaluar ka hyrë në radhën e nuseve të estradës.

Ajo është shumë e njohur dhe e dashur për publikun tonë.

Erza është edhe shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

E në ditën kur vjehrrin e saj, Hajrushin e shkeli vetura, duket se Erza është tronditur, pasi nuk ka bërë asnjë reagim në lidhje me këtë ҫështje, por as nuk ka bërë postime të tjera, siҫ bën zakonisht.