Violeta dhe ҫika e saj i kanë “mbytë” filterat, nuk po dihet më se cila është nëna e cila e bija

Këngëtarja e njohur kosovare, Violetë Kukaj është ndër këngëtaret më me zë në vend.

Ajo tashmë është shumë aktive edhe me projekte të reja muzikore.

Violeta është shumë aktive edhe në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

E në fotografinë e fundit shihet ajo bashkë me vajzën e saj, ku të dyja kanë vendosur filtera dhe nuk po dallohen fare nga njëra-tjetra.