Vajzat e tyre në ‘bela’, nëna e Santianës dhe Veronës bëhen ‘copa’ me njëra-tjetrën

Santiana dhe Buci janë padyshim dy nga banorët më të përfolur të shtëpisë së BBVK.

Me hyrjen e Veronës, të fejuarës së Bucit në BB situata mori drejtim krejt tjetër.

Ajo prishi menjehere raportin e Bucit me Santianën.

E pa dyshim përfshirje kanë edhe personat jashtë shtëpisë lidhje me këtë situate.

E siç dihet, rrjetet sociale të Santianës i mirëmbanë e ëma e saj, e cila ditëve të fundit ka postuar vazhdimisht videot e edituara me këngën ‘O sa mirë ishe beqar’ , e që njihet si një thumb për Bucin dhe ashtu siç po trajtohet nga fansat ‘frika; e tij ndaj gruas.

E nga ana tjetër instagrami I Bucit , nën menaxhimin e të dashurës së tij Veronës, po postohen vazhdimisht video kundër raportit me Santianën.

Siç duket e ëma e Santianës dhe Verona janë në një ‘luftë’ mes tyre.