Nora Istrefi e ka lazdruar shumë vajzën, ajo po merr poza si të ishte 20-vjeçare

Këngëtarja e njohur kosovare, Nora Istrefi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat rozë.

Jeta e saj profesionale dhe ajo private gjithmonë kanë tërhequr vëmendjen e shumë adhurueseve të saj.

Nora është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit ajo e ka ekspozuar vajzën e saj, e cila po merr poza si e rritur.