“Unë jam gati të vdes”, çfarë po ndodh përsëri me Fjolla Morinen?

Fjolla Morina është rikthyer në rrjete sociale tash e një kohë.

Ajo publikon pothuajse çdo ditë foto të ndryshme në Instagram.

Fjolla para pak minuta ka postuar disa foto ku duket tejet tërheqëse dhe provokative.

Por, ajo që i la përshtypje ndjekësve të saj ishte tatuazhi që kishe në shpinë, që në gjuhën shqipe do të thotë: “Unë jam gati të vdes”.

Se çfarë po përpiqet të thotë këngëtarja me këto fjalë, ende nuk e dimë.