Tuna kësaj radhe është rregulluar tamam si nënë që është, po duket si një damë e vërtetë

Altuna Sejdiu është një ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë.

Ajo së fundmi është përfolur nga ndarja me Patrisin dhe ribashkimi me Cozmanin.

Por, asnjë nga këto nuk është konfirmuar, derisa Tuna vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale.

Në fotografinë e fundit, ajo është rregulluar tamam si një zonjë e vërtetë.