Teuta Selimi bën ndryshimin e papritur në pamje, nuk do ta njihni me ‘look-un’ e ri

Teuta Selimi po ndryshoj dita ditës, madje me raste mund edhe te mos e njihni.

Këngëtarja e cila ka kohë që i është përkushtuar vetëm muzikës popullore, dasmave e ahengjeve, po shkëlqen.

Në të vërtet, ylli i skenës, më bukur po duket tani sesa në rininë e hershme, kur ishte në kulmin e moshës.

E transformuar duket edhe në këtë foto, në stil dhe pamje të jashtme.