Taynen nuk do ta njihni pas këtij ndryshimi

Pas këtij ndryshimi nuk do ta njihni Taynen.

Rep-artistja e njohur nga Prizreni Tayna është aktive në mediat sociale.

Padyshim kur përmendet emri i saj, në mendje na vinë shumë hite të krijuara nga reperja.

Pasi ajo ka publikuar disa ‘story’ vërehet qartë ndryshimi i saj ku ka bërë mollëzat dhe buzët.

Kujtojmë se artistja është duke punuar për projekti e ri qe ka titulluar “Xhelozia”.