Soni Malaj rikthehet me një fotosesion të ‘frikshëm’, është shfaqur komplet e zhveshur

Është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë, e sidomos për këngët balada të saj të cilat vazhdojnë edhe sot të dëgjohen.

Përveç zërit, Soni Malaj është shquar edhe për elegancën dhe atraktivitetin e saj.

Edhe tani, Soni ka mjaftë fansa dhe është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

Në fotografin e fundit ajo është shfaqur më provokuese se asnjëherë më parë.