Shyhrete Behluli fillon pushimet, por nuk do ta besoni se kë e ka marrë me vete

Lum Salihu kohë pas kohe merr vëmendje me ndonjë postim që lëshon në rrjete sociale.

I biri i këngëtares së njohur Shyhrete Behluli, nuk është bërë pjesë e muzikës e as e jetës publike.

Por, pavarësisht asaj se nuk bënë ndonjë gjë, duket se medias rozë i mjafton fakti se është i biri i Shyhrete Behlulit për tu marr me të.

Një udhëtim i këndshëm duket ky i Shyhretes me të birin, të shoqin dhe vajzën këngëtare, Engjin.