Shkurte Gashi mbështet Bleron në Big Brother, po bën gabimin që u ra në sy të gjithëve

Shkurte Gashi është një ndër këngëtaret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo tashmë është e martuar dhe ka dy fëmijë të bukur.

Shkurta është vazhdimisht aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Përmes fotografisë së fundit, ajo e ka mbështetur Bleron në Big Brother, por ka bërë një gabim drejtshkrimor, ku fjalën “gjithmonë” e ka shkruar “gjithëmon”.