Shkurte Fejza ka dalë me vajzën dhe nipin, por veshja dhe stili i flokëve të saj morën tërë vëmendjen

Shkurte Fejza është një ndër këngëtaret më të dashura të muzikës popullore në vend.

Ajo vazhdon të jetë shumë e njohur për këngët e saj.

Shkurta vazhdon të jetë shumë aktive edhe në ahengje të ndryshme familjare.

Në fotografinë e fundit ajo shihet me nipin e saj në krah dhe veshja e bukur e me plot stil mori tërë vëmendjen.