Sërish shtatëzënë, Adelina Tahiri publikon barkun në këtë gjendje

Këngëtarja shqiptare nga Maqedonia e Veriut, Adelina Tahiri ditët e fundit u aludua se ishte shtatëzanë, kjo bazuar në fotografitë që postonte.

Ajo nuk dha asnjë koment lidhur me këto aludime të ndjekësve të saj.

Por postimi i saj i fundit duke larguar bluzën që të shfaqë belin dhe barkun, bën që të bien poshtë të gjitha aludimet.

Pra, Adelina dha përgjigjjen indirekte që të gjithë e kuptuan.