Reja e Mihrijes po bëhet nënë, nuk do t’iu besoni syve sa shumë është shëndoshur ajo

Tringa Berisha se fundmi u bë e njohur për publikun, pasi u fejua me djalin e këngëtareve, Naim Abazit dhe Mihrije Brahës.

Ajo tashmë ka hyrë në radhën e nuseve të estradës sonë.

E vetëdijshme se çdo postim i saj tashmë bëhet lajm nga mediat roze, Tringa po vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale.

Në fotografinë e fundit, ajo shihet se ka shtuar kilogramë, duke ngritur kështu dyshimet se mos është shtatzënë.