Reja e Mihrije Brahës ka dalë me shoqe, pamja e saj mori tërë vëmendjen

Tringa tashmë është një personazh shumë i njohur për publikun.

Ajo është reja e këngëtares së njohur, Mihrije Brahës.

Tringa është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Përmes fotografisë së fundit, ajo shihet se ka dalë me shoqe dhe po duket tejet bukur.