“Rabija” e “Çka ka shpija” sot e ka një ditë shumë të veçantë, shfaqet më e lumtur se kurrë

Gresa Pallaska është një ndër aktoret më të njohura shqiptare, e që arriti që profesionin e saj ta zhvillojë edhe jashtë kufijve kombëtarë.

Në publikun shqiptar u bë e njohur që në paraqitjen e parë në skenë, mirëpo, me rolin e ‘Rabisë’ u bë edhe më e njohur e më e pëlqyer se sa që ishte.

Gresa është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

E përmes fotografisë së fundit, ajo ka treguar se është ditëlindja e qenit të saj dhe ajo është shprehur shumë e lumtur.